Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

автобуси

pravda.lutsk.ua

Вівторок, 8 липня 2014, 09:47

Проводити конкурси на районних автобусних маршрутах будуть РДА

автобуси

Львівська ОДА облдержадміністрація передала повноваження райдержадміністраціям для проведення конкурсів на внутрішньорайонних автобусних маршрутах.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відповідно до статті 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», забезпечення організації пасажирських перевезень на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі району, покладається на районні державні адміністрації, – про це інформує департамент розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу

Із урахуванням вимог Закону України, обласною державною адміністрацією скеровано лист головам районних державних адміністрацій із проханням забезпечити організацію перевезень пасажирів на внутрішньорайонних маршрутах.

Передача відповідних повноважень на місця дасть змогу районам самостійно сформувати умови проведення конкурсу. Із урахуванням рентабельності маршрутів розробити пакетні оголошення, відновити перевезення у населені пункти, які на даний час не забезпечені транспортним сполученням та в загальному, на свій розсуд, організувати перевезення у районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.