Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

фестиваль

inspired.com.ua

Середа, 9 липня 2014, 12:45

Брати Гадюкіни виступлять на фестивалі "Захід"

фестиваль

З 8 по 10 серпня у селі Рогатичі біля Львова відбудеться фестиваль "Захід" – одна з найбільших та найпотужніших мистецьких подій країни.

Цього року фестиваль проходитиме вшосте, пише Gazeta.ua.

Головна мета фестивалю "Захід 2014" - популяризація української культури. Тому на фестивалі виступають лише якісні гурти. Організатори та учасники прагнуть показати, наскільки цікавий та різноплановий український культурний продукт.

У програмі протягом трьох днів заплановано виступи на різних сценах гуртів: Брати Гадюкіни, Ляпіс Трубецкой, Тартак, Скрябін, Перкалаба, Noize MC, The Вйо та багато інших. Нагадаємо, на початку цього року Брати Гадюкіни представили новий альбом, записаний без фронтмена "Кузі" Сергія Кузьменка. Пісні із альбому гурт виконає на фестивалі. 

Із закордонних виконавців будуть виступати на головній сцені: Anti-Flag (USA), Lumen, Sonic Syndicate (SWE), Zdob si Zdub (MD). На рок-сцені: Caliban (DE), Ektomorf (HUN), Роллікс, Тостер, Тінь Сонця, Фліт, Ukraina (PL). На Keep Calm Stage: Flunk (NOK), Tesla Boy (RU), Крихітка, Один в каное, Фіолет. Арт-сцена потішить виконавцями Dakh Daughters, Atmasfera, Zapaska, DrumТиатр.

Вхід на фестиваль платний. Вартість квитків від 400 до 550 грн за триденний квиток. Квитки в продажі на сайті фестивалю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.