Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

транспорт львова

portal.lviv.ua

Середа, 9 липня 2014, 14:37

Львів'яни зможуть контролювати громадський транспорт міста

транспорт львова

З 1 вересня у Львові запрацює єдина диспетчерська громадського транспорту.

Про це сьогодні на прес-коференції повідомив Іван Велійка, голова Львівського обласного відділення асоціації перевізників.

Нововведення дозволить громадянам стежити за всім громадським транспортом, водіям – в режимі онлайн заходити в систему і бачити всю маршрутну сітку.

Перевізники запевняють про загальне покращення в транспортній індустрії Львова. «Закупівля нових автобусів – перший показник оздоровлення тієї чи іншої сфери діяльності, – каже Іван Велійка. – Кожне підприємство самостійно закуповує та визначає, на які саме маршрути будуть запущені нові машини. Усі автобуси закуповують в українського виробника, зокрема в корпорацій «Еталон» та «Богдан».

Велійка запевнив, що від кінця останньої декади серпня львівські перевізники отримають єдине «інформаційне обличчя».

Також перевізники по-іншому стежитимуть за якістю. Контроль перевезень здійснюватиметься за трьома критеріями: якість транспорту, який подається на лінію, якість обслуговування водія та дотримання вимог. Це періодичне оцінювання має на меті нагромадження інформації про перевізників, аби використовувати результати під час наступних тендерів.

Нагадаємо, що за результатами минулих перевірок ряд недобросовісних водіїв втратили робочі місця.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.