Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військо

lviv.comments.ua

Середа, 9 липня 2014, 16:25

Львівський батальйон територіальної оборони продовжує набирати добровольців

військо

Увійти до Львівського батальйону зможуть лише добровольці, які придатні для проходження військової служби за станом здоров’я та професійно-психологічними якостями.

Про це повідомив відділ по роботі з громадськістю Львівського обласного військового комісаріату.

Наразі пропонуються такі посади: командир гранатометного відділення, старший навідник, номер обслуги, водій, головний сержант, командир протитанкового відділення, старший оператор, оператор, головний сержант, - командир міномета, навідник, навідник 12,7 мм ДШКМ та номер обслуги 12,7 мм ДШКМ.

Є два варіанта підписання контракту. Один з них короткостроковий (до виходу Указу Президента України про демобілізацію), інший - довгостроковий. Ця процедура для майбутніх військовослужбовців Львівського батальйону територіальної оборони максимально спрощена.

Військовослужбовці проходитимуть службу у зоні АТО та матимуть достойне грошове забезпечення. Наприклад, службовці сержантського та рядового складу отримуватимуть 6 – 7 тис. гривень на місяць. Окрім цього, вони отримають статус учасника бойових дій.

Бажаючим потрапити на служу за контрактом слід звертатися до військкоматів за місцем прописки або за телефонами до відповідних комісаріатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.