Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

твк південний

lviv.comments.ua

Четвер, 10 липня 2014, 09:51

На «Південному» пройде спортивний квест

твк південний

Спортивний квест проведуть цієї суботи, 12 липня, на території ТВК «Південний» з ініціативи львівського Клубу американського футболу «Леви». 

Учасникам квесту обіцяють захоплюючі завдання та гарний настрій, а переможцям – подарунки, інформує прес-центр ТВК "Південний".

За словами організаторів, до участі у квесті запрошуються організовані групи молодих людей, віком від 16 років, по 6-8 осіб у команді. Зареєструватись для участі у квесті можна у маркетинговому відділі ТВК «Південний» (адміністративний корпус) або ж безпосередньо перед початком квесту о 10.30 год на Європейській площі «Південного».

Учасників квесту чекають цікаві спортивні та інтелектуальні конкурси, мета яких – популяризація здорового способу життя та знайомство львів’ян з американським футболом, який сьогодні активно розвивається на українській спортивній арені.

Розпочнеться спортивний квест об 11 годині. Організатори закликають команди-учасниці приводити із собою групи підтримки, які зможуть не лише весело провести час, але й повболівати за своїх друзів.

Детальну інформацію про захід можна дізнатися за телефоном (093-058-05-00).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.