Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тюрма

tsn.ua

Четвер, 10 липня 2014, 15:15

На Львівщині затримали педофіла

тюрма

У Яворівський райвідділ міліції, 10 липня, близько першої години ночі звернулася 26-річна місцева мешканка, яка повідомила, що відносно її шестирічної доньки невідомий чоловік вчинив розпусні дії.

Про це повідомив ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 19-річний мешканець Сокальщини, який уже притягався до кримінальної відповідальності за підробку документів, викрадення документів та квартирні крадіжки.

Встановлено, що вночі мати потерпілої поверталась з роботи, а її донька разом з хресною вийшли їй на зустріч. Згодом, дівчинка побігла швидше і пропала з поля зору жінки, а потім вона почула її крики на допомогу.

Затримати 19-річного молодика правоохоронцям допомогли небайдужі громадяни.

Зловмисника затримано згідно ч.1 ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.156 (розбещення неповнолітніх) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.