Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

хабар

provce.ck.ua

Понеділок, 14 липня 2014, 12:51

На Львівщині суд посадив податківців-хабарників

хабар

Самбірський міськрайонний суд виніс вирок у кримінальній справі щодо колишнього податкового ревізора-інспектора та начальника відділу ДПІ у Дрогобицькому районі, які отримали хабар у сумі 6 тис грн.

Таку «винагороду» посадовці отримали за ненарахування штрафних санкцій внаслідок перевірки діяльності приватного підприємця, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

У ході досудового розслідування зібрано достатню кількість доказів, що доводять вину останніх у вчиненні такого злочину.

Відтак, суд підтримав позицію державного обвинувача прокуратури Львівської області та призначив інспектору і начальнику відділу згаданої ДПІ покарання у виді позбавлення волі строком на 6 та 5 років відповідно, з конфіскацією належного їм майна.

Окрім цього, згідно з вироком суду, хабарників позбавлено спеціальних звань і права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій.





Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.