Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт дороги

yugopolis.ru

Вівторок, 15 липня 2014, 10:00

Ремонт на вулиці Куліша триватиме до кінця літа

ремонт дороги

Від 14 липня до 30 серпня на ремонт закрито частину вулиці Куліша – на ділянці від вулиці Шпитальної до Медової.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Зараз тут влаштовують корито, зробили основу із піску та щебеню. Пізніше ремонтні роботи із заміни каналізації та водомереж розпочне «Львівводоканал».

Тут буде замінено інженерні мережі, влаштовано дорожню основу та замощено бруківку, відновлено тротуари і влаштовано велодоріжку, яка загалом пролягатиме від вул. Цехової і повертатиме на вул. Зернову, на якій велодоріжка вже є.

На ділянці вул. Куліша від вул. Шпитальної до вул. Зернової ЛМКП «Львівводоканал» уже закінчив роботи з заміни водопровідно-каналізаційних мереж. Зараз там уже виконують дорожні роботи (кладуть цемент та влаштовують бруківку).

У зв’язку із закриттям нової ділянки вул. Куліша, внесено зміни у рух громадського транспорту. Міські автобуси оминають закриту ділянку дороги в напрямку центру по пр. Чорновола з прямим поворотом на вул. Городоцьку, у зворотному напрямку по вул. Городоцькій – пл. Торговій – пл. Осмомисла – пл. Різні – пр. Чорновола.

На час проведення робіт тролейбус №13 у напрямку до центру матиме кінцеву зупинку перед мостом за перехрестям пр. Чорновола – вул. Хімічна. У зворотному напрямку кінцева зупинка буде розміщена на пр. Чорновола біля палацу культури ім. Хоткевича.

Фінансування ремонту вул. Куліша відбувається за кошти міського бюджету (600 тис грн), «Львівводоканалу» (2 млн грн) та забудівельника торгового центру «Форум Львів» (1 млн грн на хідники).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.