Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сапери

unian.ua

Вівторок, 15 липня 2014, 10:12

Сапери з Львівщини готуються до виконання завдань у визначених районах

сапери

Військовослужбовці інженерного полку, який дислокується на Львівщині, наполегливо готуються до виконання інженерних робіт у визначених районах. 

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони.

Для цього створено зведений інженерний загін. Нині у військовій частині тривають заходи щодо підготовки особового складу, відновлення техніки, підготовки обладнання та майна.

З метою перевірки готовності саперів до дій за призначенням у полку працював начальник інженерних військ Збройних Сил України полковник Василь Пекельний. Офіцер оцінив якість підготовки особового складу щодо встановлення мінних полів та пророблення в них проходів, проведення землерийних робіт, наведення мостів через водні перешкоди тощо. Слід зазначити, що результатами перевірки полковник Василь Пекельний задоволений — військовослужбовці частини впевнено та професійно діють під час виконання завдань, вміло використовують штатну військову техніку та озброєння.

Крім цього, начальник інженерних військ ЗС України зустрівся з молодими офіцерами, які після закінчення вищого військового навчального закладу прибули в частину для подальшого проходження військової служби на посадах командирів взводів. Під час розмови з лейтенантами полковник Василь Пекельний розповів про перспективи подальшого проходження служби в інженерних військах та дав поради щодо скорішої адаптації у військовому колективі та набуття рис справжнього командира.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.