Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

третій батальйон

Вівторок, 15 липня 2014, 16:58

Третій батальйон територіальної оборони несе службу на шести блокпостах в зоні АТО

третій батальйон

Військовослужбовці Третього батальйону територіальної оборони Львівщини виконують завдання на шести блокпостах, зокрема біля Луганська, а також 6-8 км від кордону з Росією.

Про це повідомив полковник Дмитро Акутін, заступник головного військового комісара Львівського обласного військового комісаріату, передає прес-служба Львівської ОДА.

«Один пост спіймав сепаратиста, який стежив за батальйоном. Окрім того, у пункті постійної дислокації батальйону була спроба захопити голову сільської ради, який допомагав військовослужбовцям з Львівщини. Силами батальйону голову сільської ради відбили у сепаратистів. Організовано його охорону, його сім’ї і його будинку», – розповів Дмитро Акутін.

Полковник каже, що батальйону потрібні запчастини для автомобілів, наприклад, 10 жорстих щеплень. Автомобілі їздять на швидкості 100 км/год і більше. Ніхто не звертає увагу на ями, адже якщо зменшити швидкість, то можна потрапити під обстріл.

«Також потрібні гумові чоботи, обов’язково друга форма. Окрім того, військовим необхідні казанки для приготування їжі й об’ємні контейнери для питної води. Невідомо яка вода довкола і її набирають тільки у кількох місцях», – додав Дмитро Акутін.

Нагадаємо, Третій батальйон територіальної оборони створений в травні 2014 року. На його потреби з бюджету Львівської області виділено 1 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.