Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Арт-терапія для вагітних

П'ятниця, 18 липня 2014, 10:20

У Львові відкрили заняття з арт-терапії для вагітних

Арт-терапія для вагітних

Вчора, 17 липня, у Львові вагітні жінки взяли участь у відкритті заняття з арт-терапії.

Запрошений представник арт-студії познайомила майбутніх мам з методом терапії мистецтвом та розповіла, як заняття творчістю під час вагітності дозволяють покращити самопочуття та підготуватися до материнства.

"Ви можете малювати будь-що, поставите картину вдома, а коли ваше маля підросте, будете розповідати, як разом з ним творили перші, ваші спільні, витвори мистецтва", - каже Оксана Князевська, арт-інструктор.

Майбутні мами протягом кількох годин малювали свої емоції та внутрішні переживання, пов'язані з їх особливим станом.

Під час арт-терапії важливий сам процес, а не кінцевий результат. Під керівництвом спеціаліста "терапія мистецтвом" дає можливість вагітній жінці позбавитися негативних емоцій, розслабитися, пізнати себе у новій ролі та встановити контакт із дитиною, налагодити стосунки з партнером та насолодитися позитивом, реалізовуючи свій творчий потенціал.

По завершенню сеансу арт-терапії з жінок аж струменіла позитивна енергетика, вони стали відкритішими.

Не втримались від спокуси спробувати арт-терапію на собі і лікарі медичного центру.

"Відкриття занять з арт-терапії для вагітних стало логічним продовженням нашого проекту "Моя зірочка",  - каже Тетяна Пецько, менеджер програм корпоративної соціальної відповідальності команії "Київстар". - Ця методика достаньо нова у нашому суспільстві, цікаво до неї долучатися, популяризувати, оскільки вона є дуже дієвою та корисною."

Проект організований у рамках соціальної програми "Мобільне здоров'я" компанією "Київстар" спільно з Медичним Центром "Інтерсоно Медікавер груп".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.