Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

люк

unian.ua

Понеділок, 21 липня 2014, 10:43

У Львові чоловік провалився у каналізацію

люк

Вчора, 20 липня, до рятувальників надійшло повідомлення про те, що у Львові на пр. Чорновола, поблизу залізничного мосту у каналізаційний колекторі знаходиться 28-річний чоловік.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДСНС у Львівській області.

"20 липня о 23:44 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що у м. Львові на пр. Чорновола, поблизу залізничного мосту у каналізаційний колекторі знаходиться житель сел. Жвирка Сокальського району, 1986 року народження. Повідомили про інцидент друзі хлопця. Згідно з їх повідомленням, троє друзів через допитливість спустилися у каналізаційний колектор. Один із хлопців послизнувся на впав у воду. Підземною течією каналізаційної системи потерпілого зносило у напрямку річки Полтва.

Рятувальники  негайно розпочали пошукові роботи. Через пів години потерпілого було знайдено.  

О 00:31 за допомогою рятувальної мотузки та висувної драбини рятувальники підняли хлопця на поверхню та передали працівникам швидкої допомоги", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, минулого року 10 жовтня, у Львові у каналізаційний люк упав хлопчик та загинув.

Тоді ж, 11 жовтня, розпочався позаплановий зовнішній огляд усіх каналізаційних та водопровідних колодязів, котрі перебувають на балансі ЛМКП «Львівводоканал», аби перевірити наявність люків.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.