Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

водойма

wikipedia.org

Понеділок, 21 липня 2014, 11:40

На вихідних на Львівщині потонуло четверо людей

водойма

19 та 20 липня на водоймах Жидачівського, Яворівського, Старосамбірського та Жовківського районів виявлено тіла двох людей.

Про це Варіантам повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Зокрема 20 липня  о 20.25 у в м. Ходорів Жидачівського району району водолазами аварійно-рятувальної маневрової групи Львівської центральної рятувально-водолазної служби міському озері виявлено та піднято з води тіло чоловіка, 1991 року народження, жителя смт. Нові Стрілища Жидачівського району, без ознак насильницької смерті, який, за попередньою інформацією, втопився під час купання. Тіло втопленика доставлено до моргу Жидачівської міської лікарні. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Цього ж дня о 16.40 у с. Дубровиця Яворівського району водолазами аварійно-рятувальної маневрової групи Львівської центральної рятувально-водолазної служби в ставку виявлено та піднято з води тіло чоловіка, 1971 року народження, жителя с. Сокільники Пустомитівського району, без ознак насильницької смерті, який, за попередньою інформацією, втопився під час купання. Тіло втопленика доставлено до моргу Яворівської центральної районної лікарні. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

20 липня о 17.00 у с. Страшевичі Старосамбірського району місцевими жителями було виявлено та піднято на поверхню тіло чоловіка, 1959 року народження, місцевого жителя, без ознак насильницької смерті, який, за попередньою інформацією, втопився під час купання. Тіло втопленика доставлено до моргу Старосамбірської центральної районної лікарні. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Також 19 липня о 15.35 у с. Боянець Жовківського району в місцевому ставку під час купання втопився чоловік, 1958 року народження, житель с. Тихів Болехівського району Івано-Франківської області. Тіло вилучено з води місцевими мешканцями. Труп доставлений в морг Жовківської ЦРЛ. Обставини події уточнюються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.