Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

e-урядування

rdob-blog.ucoz.ua

Четвер, 24 липня 2014, 10:53

Громадські організації Львівщини створюють портал «E-posluga»

e-урядування

Невдовзі в інтернеті з’явиться новий портал «E-posluga», на якому буде об’єднано інформацію про Громадські інформаційні центри Львівщини та послуги, які вони надають.

«E-posluga» - це довідник електронних послуг, які можуть отримати мешканці Львівщини за сприянням мережі Громадських інформаційних центрів, - розповідає керівник проекту Олександр Софій. – Це також важливий етап на шляху створення Програми розвитку е-урядування Львівщини, яка, як ми сподіваємося, буде реалізована нами до 2018 року».

Деталі створення порталу були обговорені в рамках семінарів проекту “Розвиток нових комунікаційних технологій у діяльності Центрів надання консультаційних послуг», проведених з ініціативи львівської ГО «Європейський діалог», Форуму громадських організацій Любліна і Центру співпраці Польща-Схід для активістів мережі Громадських інформаційних центрів у Львові.

Ефективність цифрових комунікацій в налагодженні обміну інформацією між громадою та органами місцевого самоврядування була проаналізована учасниками семінару на прикладі польського міста Люблін. Експерт Гжегож Хуніч ознайомив учасників семінару з системою комунікаційних технологій, створеною в Любліні.

«Консолідація міських інформаційних ресурсів у Любліні дозволила сьогодні створити ефективну систему надання послуг для населення. В рік ми фіксуємо 10 млн. відвідин міських інформаційних сервісів , а близько 130 тис. мешканців щороку відвідують Центри обслуговування мешканців з метою отримати необхідну інформацію щодо вирішення їхніх негайних потреб», - розповів Гжегож Хуніч.

Представники Громадських інформаційних центрів в рамках семінарів також обмінялися кращими практиками в сфері розробки та модернізації сайтів своїх організацій, поділились досвідом роботи в соціальних мережах.

Відбулось обговорення ще двох спільних інформаційних продуктів проекту: промоцій них буклетів Центрів та збірника «Е-урядування» на основі матеріалів проекту.

Нагадаємо, проект “Розвиток нових комунікаційних технологій у діяльності центрів надання консультаційних послуг» є продовженням проекту «Громадські інформаційні центри у Львівський області», який був успішно реалізований в 2013 році. Участь у проекті також приймають партнери «Європейського діалогу» - громадські організації з Рівного, Ужгороду та Луцька.

Семінар проекту “Розвиток нових комунікаційних технологій у діяльності Центрів надання консультаційних послуг» відбувся 21-22 липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.