Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тюрма

Четвер, 24 липня 2014, 13:08

Суд скасував незаконний вирок щодо вбивці лікаря Фрайфельда

тюрма

Колегія суддів судової палати у кримінальних справах апеляційного суду Львівської області проголошено вирок у кримінальному провадженні щодо марокканця Шакіба Отмана.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Отмана визнано винним та засуджено за умисне вбивство з хуліганських мотивів відомого лікаря-травматолога Леона Фрайфельда до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що вироком суду присяжних Личаківського районного суду міста Львова від 04.03.2014 Шакіба Отмана було визнано невинуватим у пред’явленому обвинуваченні та виправдано.

Запобіжний захід, обраний останньому у виді тримання під вартою, було припинено, а його звільнено з-під варти в залі судового засідання.

Обвинуваченому з огляду на допущені порушення у вигляді особистого зобов’язання, апеляційний суд змінив запобіжний захід на взяття під варту.

Нагадаємо, 19 жовтня марокканець 1986 року народження у стані алкогольного сп’яніння заподіяв смертельні ушкодження завідувачу ортопедично-травматологічного відділення 8-ї комунальної лікарні Леону Фрайфельду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.