Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

арсеній яценюк

10top.com.ua

Понеділок, 28 липня 2014, 15:31

Яценюк повернувся до роботи і просить Раду прийняти закони

арсеній яценюк

Кабмін повторно вносить до Верховної Ради України необхідні для країни законопроекти. 

Про це повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на брифінгу в Будинку Уряду в понеділок, 28 липня.

Арсеній Яценюк нагадав, що 24 липня «внаслідок непрогнозованого і без попередження розпаду коаліції були провалені ключові закони, які необхідні для України».

Серед цих законопроектів – проекти змін до Державного бюджету України на 2014 рік, до Податкового кодексу, а також «закон, якого більше всього боїться Російська Федерація, але який потрібен Україні, - про спільну експлуатацію і модернізацію газотранспортної системи України».

Він наголосив, що провал цих законопроектів тягне за собою відсутність фінансування українських Збройних Сил. Глава Уряду нагадав, що Міністерство фінансів України чітко доповіло, що з 1 серпня «немає чим платити заробітну платню Збройним Силам, Національній гвардії і всім тим, хто захищає Україну».
Провал цих законопроектів, за словами Глави Уряду, матиме наслідком і відсутність коштів на відновлення інфраструктури східних областей і «підтримку в цілому України».

Нагадаємо, 24 червня, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк разом з Кабінетом міністрів подав у відставку.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.