Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

karpatskijobjektiv.com

Середа, 30 липня 2014, 09:57

На Львівщині цьогоріч була 161 пожежа через спалювання рослинності

пожежа

На території Львівщини через самовільне спалювання рослинності та її залишків у природних екосистемах цього року виникла виникла 161 пожежа.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Загальна площа, яка постраждала від пожеж – понад 71 гектар, у тому числі 16 пожеж на торфополях загальною площею 0,22 гектарів. Це станом на 29 липня 2014 року. 

Найбільше пожеж виникло в Жовківському районі – 19 випадків, Яворівському районі – 17 та Золочівському районі – 16 відповідно.

Нагадаємо, що самовільне випалювання сухої рослинності у смугах відводу автомобільних доріг і залізниці, випалювання стерні, сухої трави на луках та пасовищах без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища або з порушенням умов такого дозволу тягне за собою адміністративну відповідальність. Штраф – від 170 до 340 гривень на громадян та від 850 до 1190 гривень – на посадових осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.