Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

пляжний волейбол

bike-crimea.com

Понеділок, 4 серпня 2014, 12:42

Гравці «Барком-Кажани» взяли участь в Чемпіонаті Світу з пляжного волейболу

пляжний волейбол

Двоє гравців львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани» Микола Хомин та Юрій Бокшан повернулися з Чемпіонаті Світу з пляжноговолейболу серед спортсменів віком до 21 року, який відбувся на Кіпрі. 

Про це повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

У світових волейбольних змаганнях гравці ВК «Барком-Кажани» стали
однією з трьох українських команд, що представляли нашу країну. Загалом виступ українців на Кіпрі можна оцінити на тверду четвірку.

Адже всі українські команди вийшли до етапу плей-офф за результатами виступів в своїх групах. Саме в цьому розділі матч пари львівських
гравців «Кажанів» Бокшан / Хомин заслуговує на особливу увагу. І це попри те, що спортсмени мають найменший досвід міжнародних виступів
серед українських команд.

Особливо яскраво себе проявив у грі над сіткою, при блокуванні Микола Хомин. Завдяки цьому, ігри саме цієї
команди призначались на центральних кортах, де відбувалась пряма трансляція.

Відтак, за загальними підсумками змагань команда, до складу якої увійшли гравці ВК «Барком-Кажани» Юрій Бокшан та Микола Хомин посіла 17 місце у Чемпіонаті Світу з пляжного волейболу серед спортсменів віком до 21 року. Загалом у змаганнях взяло участь більше 50 команд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.