Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

сірка у новому роздолі

yaniv.net.ua

Вівторок, 5 серпня 2014, 16:27

На новороздільській «Сірці» повністю знищене виробництво, – працівники

сірка у новому роздолі

За останній рік зі 135 працівників РДГХГІ «Сірка» залишилось 25 працівників (переважно охоронці та керівники), виробництво знищене повністю.

Про це йдеться у зверненні Роздільського державного гірничо-хімічного підприємства «Сірка», передає прес-служба Львівської облради.

Станом на червень 2014 року заборгованість «Сірки» перед бюджетом та по зарплаті складає 3,411 млн.грн., за енергоносії - 400 тис.грн.

За словами працівників, до печального стану підприємство довів його виконувач обов'язків Ігор Коструба. Цього керівника у квітні 2013 році призначило Агентство держмайна України, перед тим звільнивши з роботи директора Володимира Венчака, що, на думку працівників «Сірки», було незаконно.

Трудовий колектив «Сірки» попросив Львівську облраду вжити заходи щодо очищення Агентства держмайна та Мінпромполітики від «смотрящих», а також сприяння щодо якнайшвидшого виконання Мінпромполітики судових рішень про поновлення Володимира Венчака на посаді директора підприємства.

Львівська облрада у свою чергу звернулася до Генпрокуратури, Мінпромполітики, Державної виконавчої служби та голови Львівської ОДА з проханням якнайшвидше поновити Володимира Венчака на посаді.    

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.