Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

міліція

Четвер, 7 серпня 2014, 13:02

Правоохоронці не хочуть розслідувати уникання мобілізації мешканцями Львівщини

міліція

Військова прокуратура звертається до правоохоронців з фактами уникання мобілізації мешканцями Львівщини, але військових відправляють по різних інстанціях.

Про це на координаційній нараді правоохоронних органів повідомив прокурор Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Микола Лисий, передає кореспондент Варіантів.

На Львівщині є багато випадків, коли чоловіки уникають мобілізації. Іноді доходить до самокаліцтва.

Військова прокуратура не може займатися такими правоопорушниками, оскільки останні не є військовими.

Проте, за наявності фактів правопорушень цивільними, на комісарів ніхто не заявляє.

"Є багато інформації, напевно, всі знають, де і які одіозні військові комісари беруть хабарі. Доходить до абсурду, що весь район знає, скільки де коштує вирішення цього питання. Але на жаль інформації жодної за чотири місяці по військкоматах Львівської області у нас немає", - заявив  Микола Лисий.

Крім того, виявлено у ряді військкоматів на заході нашої країни факти вимагання хабарів посадовцями військоматів. Прокурор не вірить, що на Львівщині не скоюються аналогічні правопорушення, але ніхто про це не повідомляє.

Наразі військова прокуратура розкраданням державного майна на танковому та авіаремонтному заводах Львова. Також їх цікавить, куди щезли прилади нічного бачення, які Полтавщина подарувала 24-танковій бригаді.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.