Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

площа міцкевича

oboi.i.ua

П'ятниця, 8 серпня 2014, 12:40

Паркування на площі Міцкевича у Львові перестало бути безкоштовним

площа міцкевича

У зоні для паркування на вулиці Міцкевича облаштовано 26 паркомісць, а вартість години для стоянки автівки складає 4 грн.

Про це повідомили в ЛКП «Львівавтодор».

Як пояснив начальник відділу з паркування ЛКП «Львівавтодор» Сергій Париляк, механізм паркування виглядає так: паркувальник розміщує автомобіль, після чого водій підходить до паркомату, оплачує орієнтовну кількість годин, яку його авто проведе на стоянці, отримує талон із вказаними часом та оплаченою сумою, який він повинен прикріпити до лобового скла, та чек, який може залишити собі. Окрім цього, якщо авто простояло на парковці довше, ніж вказано в талоні, він повинен доплатити.

Також, за словами Сергія Париляка, найближчим часом «Львівавтодор» планує почати укладати договори з клієнтами на купівлю місячних карток, які діятимуть на усіх парковках підприємства. Орієнтовний час старту – 15 серпня.
«Зараз такі картки діють лише на вул. Валовій», – зазначив Сергій Париляк.

Нагадаємо, до вересня Львів матиме ще 8 платних парковок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.