Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки львова

vorobus.com

Понеділок, 11 серпня 2014, 18:21

У Львові знову вестимуть «чорний список» водіїв-порушників

маршрутки львова

До 15 серпня керівники автотранспортних підприємств Львова напрацюють критерії за якими вноситимуть водіїв до так званого «чорного списку».

Таке рішення прийняли під час засідання робочої групи за участі керівництва управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради та керівників АТП, інформує прес-служба ГО «За якісний транспорт».

Під час наради робоча група узгодила, що уже за цими критеріями до 20 серпня кожне АТП складе свій список водіїв, які порушували від часу запровадження у Львові нової транспортної мережі – від 1 січня 2012 року.

Голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка зазначив, що такий список буде у кожного АТП. Однак ще не вирішили чи буде цей список оприлюднюватись у медіа. Оскільки водії посилаються на захист своїх персональних даних.

Активісти ГО «За якісний транспорт» запропонували, щоб керівники АТП обмінялись між собою списками водіїв-порушників, щоб ці водії не змогли влаштуватися на роботу на інше АТП. Але більша частина керівників АТП не підтримала таку ідею, пояснюючи це тим, що обмінюватись переліком водіїв-порушників між собою – це неправильно, адже підприємства і так мають відповідні вільні вакансії.

Розгляд цього питання буде продовжено під час наступного засідання робочої групи.

Зазначимо, що раніше у Львові список водіїв-порушників вела асоціація «Львівський пасажирський транспорт». На їхньому сайті містилася інформація про таких водіїв за 2008-2011 роки. Тут згадані водії, яких звільнили за «алкоголь», «порушення фіндисципліни», «хамство, злодійство», «нетактовну поведінку», а також прогули, спричинення ДТП, грубе поводження з людьми похилого віку, куріння тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.