Невдача спіткала контрабандистів, які намагалися провезти понад 400 пачок цигарок на ПП «Угринів-Долгобичув»

Вівторок, 12 червня 2012, 13:55

Цими днями зафіксовано перші випадки порушень митних правил у пункті пропуску на українсько-польському кордоні «Угринів-Долгобичув»: контрабандисти намагалися провезти понад 400 пачок цигарок. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.

Громадяни України, прямуючи у приватні поїздки в Республіку Польщу легковими автомобілями, обрали для перетину кордону смугу руху спрощеного контролю «зелений коридор. Однак у працівників пункту пропуску виникли підозри про можливість приховування товарів, тому автомобілі було виведено для поглибленого огляду. На оглядовому майданчику з використанням технічних засобів митного контролю в конструктивних порожнинах транспортних засобів було виявлено в одному випадку 194 пачки цигарок різних марок, а в іншому – 260 пачок марки «СLASSIC».

За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил, на підставі ст. 511 Митного кодексу України предмети правопорушення вилучено.

Нагадаємо, пункт пропуску «Угринів-Долгобичув» відкрили 5 червня, спеціально до «Євро-2012». До 4 липня тут здійснюється спільний контроль польських та українських митних і прикордонних служб.

Загалом від початку «Євро-2012» з 8 червня у зоні діяльності Львівської митниці зафіксовано 10 порушень митних правил. Варто наголосити, що жодне з них не стосувалося громадян, які прямували на чемпіонат.

Мітки: контрабандисти, Львівська митниця