Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська митниця

ГУ Нацполіції у Львівській області

Четвер, 11 квітня 2024, 18:07

Державну інспекторку Львівської митниці викрили на хабарництві

Львівська митниця

Слідчі органи викрили державну інспекторку одного з управлінь Львівської митниці на систематичному отриманні неправомірної вигоди.

За інформацією, наданою Львівською обласною прокуратурою, жінці інкримінують повторне одержання хабарів за заниження митної вартості автозапчастин, що ввозилися через митний кордон України.

Сума неправомірної вигоди коливалася від 4 000 до 8 000 гривень, залежно від обсягу товару. Під час обшуків за місцем проживання інспекторки було виявлено та вилучено готівку на суму понад 170 000 гривень.

Наразі підозрювану затримано, і тривають слідчі дії. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування проводять слідчі Головного управління Нацполіції області за матеріалами Управління СБУ у Львівській області, а викриття відбулося за сприяння Департаменту відомчої безпеки та контролю Держмитслужби.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.