Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

vpzhr.gp.gov.ua

Середа, 24 квітня 2024, 15:02

У Львові на хабарі від мобілізованого викрили посадовця військової служби правопорядку

затримання

Військовослужбовець за 3 000 доларів обіцяв мобілізованому направити його на службу в тилову військову частину на Рівненщині або Львівщині.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону на своїй сторінці у Фейсбуці.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, повідомили про підозру військовослужбовцю територіального управління військової служби правопорядку ЗСУ за фактом вимагання та одержання хабаря.

"26-річний посадовець вимагав 3 000 доларів від мобілізованого за "вирішення питання" щодо проходження ним служби у тиловій військовій частині на Рівненщині або Львівщині. Встановлено, що з цією метою він мав "домовитись" із військовими посадовими особами та вплинути на прийняття ними рішення на користь мобілізованого" – йдеться у повідомленні.

Військового затримали підозрюваного у Львові після отримання хабаря. Наразі йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Також перевіряється причетність до злочину інших осіб.

Додамо, нещодавно в області викрили військовослужбовця, який за 17 000 доларів хабаря організував для ухилянта місце у делегації для виїзду за кордон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.