Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АТО

Середа, 13 серпня 2014, 14:02

Сили АТО звузили кільце оточення навколо терористів, – РНБО

АТО

Сили АТО звузили кільце оточення навколо позицій терористів у Донецькій та Луганській областях. 

Про це повідомила прес-служба Ради національної безпеки та оборони.

Продовжується операція з перекриття усіх видів постачання російським найманцям.

Найбільш напруженою залишається ситуація у районах Алчевська, Луганська, Красного Луча, Краснодону, Горлівки, Макіївки, Донецька, Іловайська, Шахтарська, Тореза та Сніжного, де продовжуються активні бойові дії.

Протягом доби на позиціях та блокпостах ЗС України 25 разів вступали в вогневий контакт з незаконними збройними формуваннями в районах н.п. Нижньотепле, Верхня Кринка, Земляне, Вергунський Роз'їзд, Ольгінське, Степанівка, Іловайськ, Сабівка тощо.

Продовжуються обстріли місць дислокації прикордонних підрозділів, у тому числі з території Росії. Так, вчора з 22:45 до 23:00 з напрямку російського села Волошино росіяни обстріляли з артилерії та мінометів прикордонний підрозділ в районі Красної Талівки на Луганщині. За півгодини до обстрілу на висоті 2 км був зафіксований політ російського безпілотника.

З 22:40 до 23:30 з території Росії на напрямку «Маноцький (РФ) - Камишине (Україна)» росіяни обстріляли з артилерії прикордонний блокпост у Луганській області.

Також вчора двічі з мінометів та артилерії з території Росії обстріляли пункт пропуску «Успенка» на Донеччині. Загалом по пункту пропуску здійснили близько 150 пострілів. У результаті обстрілу було пошкоджено будівлю пункту пропуску та лінії зв'язку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.