Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

uanews.lviv.ua

Понеділок, 18 серпня 2014, 15:58

Львівська міськрада розірве угоду оренди з ринком «Привокзальний»

Сьогодні закінчився термін, який міська рада Львова давала керівництву Привокзального ринку на врегулювання ситуації.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, сьогодні Львівська міська рада прийняла рішення доручити управлінню комунальної власності готувати документи на розірвання угоди з ТзОВ «Ринок «Привокзальний».

Як поінформувала начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич, керівник управління комунальної власності підписала позов про розірвання договору оренди цілісного майнового комплексу з ТзОВ «Ринок «Привокзальний».

«Сьогодні, 18 серпня керівник управління комунальної власності підписала позов про розірвання договору оренди цілісного майнового комплексу з ТзОВ «Ринок «Привокзальний».

Також в Господарському суді Львівської області розглядається з цього справа за позовом профспілки до Львівської міської ради про визнання незаконної ухвали про приватизацію ринку «Привокзальний». Ці справи стосовно користування і власності на майно будуть предметами судового дослідження.

Оскільки керівництво ринку «Привокзальний» не забезпечило електроенергією працівників, то місто звернулося з листами до «Львівобленерго» про відновлення електропостачання на ринку. І ми очікуємо на результат», - зазначила Гелена Пайонкевич.

Сьогодні працівники ринку пікетували мерію. Одна з основних вимог пікетувальників – повернути на Привокзальний
ринок електроенергію. Вже чотири тижні працівники ринку безрезультатно
добиваються включення електропостачання.

Нагадаємо, на початку серпня більше тижня без електропостачання, вивезення сміття та дератизації залишається Привокзальний ринок.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.