Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабарництво

erve.ua

Вівторок, 19 серпня 2014, 09:13

У Львові через хабар судитимуть посадовця Держсільгоспінспекції

хабарництво

У Львові судитимуть посадовця інспекції сільського господарства за отримання 18 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Розслідування у кримінальному провадженні стосовно інспектора відділу Державної інспекції сільського господарства у Львівській області, якого було затримано «на гарячому» при одержанні 18 тис. грн. неправомірної вигоди, завершено.

Зокрема, таку суму подяки останній вимагав та отримав від директора підприємства за надання інспекцією інформації про відсутність порушень земельного законодавства у діяльності цієї фірми.

У ході слідства зібрано докази, які повністю підтверджують вину посадовця у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 368 КК України, санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років, з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

На цей час обвинувальний акт відносно інспектора прокуратурою Львівської області затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.