Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

газ

argumentua.com

П'ятниця, 22 серпня 2014, 11:48

Турянський взявся за економію газу на Львівщині

газ

Тимчасовий виконувач обов'язків голови Львівської ОДА Юрій Турянський доручив впродовж тижня провести повний моніторинг організацій та підприємств, які надають послуги з теплопостачання бюджетним установам.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

«За тиждень часу треба вийти на паливний баланс. Ми будемо мати таку собі «мапу» і чітко будемо знати скільки зможемо зекономити газу», – сказав очільник області.

Окрім того, Юрій Турянський підтримав пропозицію директора департаменту житлово-комунального господарства Андрія Ільківа про підготовку спільної наради з керівництвом ПАТ «Львівобленерго». Потреба нагальна, адже в осінньо-зимовий період мешканці традиційно вмикають електрообігрівачі, що збільшує навантаження на електромережі.

Ще одне доручення керівника Львівської ОДА – до 1 грудня розробити обласну програму щодо оптимізації витрат на паливно-енергетичні ресурси та створення сприятливого паливного балансу області.

Як розповіла директор департаменту освіти й науки облдержадміністрації Олександра Небожук «загалом на Львівщині є майже 1,5 тисячі шкіл. З них практично 1 тис. мають власні котельні, а всі інші – опалення отримують централізовано».

За словами Небожук, потрібно виконати урядове доручення щодо 30% економії газу впродовж наступного опалювального сезону. Один із варіантів, як досягнути економії у школах – це змінити розклад навчального року, зробити значно тривалішими зимові канікули.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.