Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

петро колодій

Четвер, 28 серпня 2014, 10:11

Колодій хоче підмазатися до волонтерів заради рейтингу перед виборами – Дорожній контроль

петро колодій

Голова Львівської облради Петро Колодій за для передвиборчих девідентів, намагається очолити львівських волонтерів, які вже тривалий час займаються допомогою армії України.

Про це повідомляє Дорожній контроль Львів.

Вчора, на президії Львівської обласної ради, голова ЛОР Петро Колодій заявив, що потрібно створити єдиний центр отримання і розподілу допомоги військовим у зоні АТО.

Колодій аргументував це тим, що деякі підрозділи забезпечені із запасом всім необхідним, а інші навіть не мають питної води.

Волонтери ж з цього приводу пишуть наступне "Тих хто готовий лише очолювати та ділити вже напрацьовані напрямки хоч гать гати, а от важко та безкоштовно протягом не одного місяця працювати - охочих не так вже і багато (особливо з числа потенційних учасників виборчих перегонів). У когось є інші думки з цього приводу?" Петро Колодій за для передвиборчих девідентів, намагається очолити львівських волонтерів, котрі вже тривалий час займаються допомогою армії України.

Волонтери ж з цього приводу пишуть наступне "Тих хто готовий лише очолювати та ділити вже напрацьовані напрямки хоч гать гати, а от важко та безкоштовно протягом не одного місяця працювати - охочих не так вже і багато (особливо з числа потенційних учасників виборчих перегонів). У когось є інші думки з цього приводу?"

Нагадаємо, Львівські волонтери безпосередньо доставлять військовим АТО провізії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.