Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

осбб

galychyna.info

Понеділок, 1 вересня 2014, 14:01

У Львові пройде всеукраїнський формум ОСББ

осбб

Упродовж двох днів – 23 та 24 жовтня – у Львові відбуватиметься п’ятий Всеукраїнський Форум об’єднань співвласників багатоквартирних будинків

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Захід проходитиме в приміщенні готелю «Дністер», що на вул. Матейка, 6. Для участі у Форумі потрібна попередня реєстрація.

Форум ОСББ став хорошою львівською традицією, тож кожного року збирає близько 150 прогресивних голів ОСББ та управлінських компаній зі всієї України, а також представників місцевої та державної влади, міжнародних організацій, іноземних експертів у галузі житлового господарства.

Досвід чотирьох попередніх Форумів показав, що можна досягти багатьох бажаних змін в галузі ЖКГ, якщо знайти порозуміння задля спільної роботи.

Цьогоріч ключовою темою Форуму будуть методи та шляхи реформування галузі житлово-комунального господарства України, спільне обговорення їх і, як результат, підписання резолюції з пропозиціями та вимогами до відповідних центральних органів.

Під час першого дня Форуму проведуть огляд усіх резолюцій, сформованих на попередніх Форумах ОСББ, та проаналізують, що було і що ще потрібно виконати.

Також експерти у відповідних галузях та банківські установи представлять можливості фінансування багатоквартирних будинків та розкажуть про важливість проведення енергоефективних заходів в умовах зростання тарифів на житлово-комунальні послуги.

Другий день роботи Форуму буде поділено на секції, де учасники зможуть

поспілкуватись та обговорити практичні аспекти діяльності ОСББ, а також отримати поради в пошуку фінансування та в проведенні енергоефективних заходів у багатоквартирних будинках, а також поспілкуватися з приводу необхідності створення потужного ринку керуючих компаній.

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1ECUvFOkSsVIqLi3ZtXEEJtYjjX3ggFE3sbJNngHSiT8/viewform. Організатори проводитимуть попередній відбір та зв’яжуться з Вами.

Усі охочі, яким не вдасться взяти участь у Форумі, матимуть змогу спостерігати пряму трансляцію заходу в режимі он-лайн на сайті Україна комунальна: http://jkg-portal.com.ua/ua/.

Організатори та партнери Форуму: Інститут міста, Львівська міська рада, Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ), USAID, Фонд Фрідріха Еберта та інші.

Контактна особа Назар Онуфрів, Інститут міста, тел. 0322546081, nazaronufriv@city-institute.org.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.