Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ice bucket chellege

philly.com

Середа, 3 вересня 2014, 13:18

Мер Борислава пропонує робити марш-кидки в Трускавець замість Ice Bucked Challenge

ice bucket chellege

Міський голова Борислава Володимир Фірман вважає, що доцільніше зробити  черговий особистий внесок коштів в розмірі 2 тисяч гривень на потреби Української Армії або ж йти воювати, але перед тим тренуватися марш-кидками на 8 км.

Про це повідомляє прес-служба Бориславської міської ради.

Міському голові Борислава Володимиру Фірману прийшло повідомлення про участь у флешмобі «Ice Bucket Challenge».

«Я вже давно вийшов з віку, коли потрібно комусь щось доказувати, а тим більше робити речі, які мені не до душі та які не мають жодного прикладного значення. Сподіваюсь, що ці кошти, як і кошти інших небайдужих бориславців, допоможуть вберегти життя справжніх мужчин, які воюють на  східних кордонах.

Окрім того, пропоную всім активістам і патріотам, які можуть завтра піти на війну, з метою вишколу на витривалість, влаштувати пробіг від Трускавецької міської ради до Бориславської міської ради. Я готовий зробити це в будь-який визначений час» - прокоментував своє рішення Володимир Фірман.

Відстань між міськрадами Борислава та Трускавця ставонить 7,8 кілометрів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.