Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

укрпошта

zn.ua

П'ятниця, 5 вересня 2014, 11:11

Укрпошта обіцяє доствляти періодику львів'янам до 10 ранку

укрпошта

Укрпошта наказом визначила терміни доставки друкованих періодичних видань і тепер газети та журнали доставлятимуться передплатникам в обласних центрах – до 10-ї год.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Укрпошта наказом визначила терміни доставки друкованих періодичних видань: газети та журнали доставлятимуться передплатникам у той самий день, якщо вони надійшли від видавців до центрів сортування Укрпошти, а саме: у Києві – до 8-ї год. ранку, в обласних центрах – до 10-ї год., у районних центрах, містах обласного підпорядкування та інших населених пунктах – до 14-ї год., - йдеться у повідомленні. 

Якщо періодичні друковані видання надійшли після встановленого часу, то вони будуть доставлені передплатникам не пізніше наступного робочого дня об’єкта поштового зв'язку.

Споживачам видання доставлятимуться залежно від сфери розповсюдження газет та журналів та від місцезнаходження клієнта на території України, - зазначено у повідомленні.

Наказ Укрпошти №567, яким визначено строки доставки друкованих періодичних видань та який узгоджено з Українською спілкою видавців періодичної преси, сприятиме налагодженню діалогу між видавцями та Укрпоштою.

Нормативним документом Укрпошти також урегульовано питання кількісної доставки періодичних друкованих видань передплатникам. Незалежно від кількості мешканців міста або населеного пункту доставка преси здійснюється не менше одного разу на день.

Стосовно отримання преси передплатниками впродовж тижня: у Києві та обласних центрах доставка здійснюється не менше шести разів на тиждень, у містах обласного підпорядкування та районних центрах – не менше п’яти днів на тиждень, в інших населених пунктах з чисельністю жителів до 500 осіб – не менше 3-х разів на тиждень, до 2000 осіб – не менше 4-х разів, а від 2000 осіб – не менше 5-ти разів на тиждень.

Терміни доставки встановлено без урахування святкових та вихідних днів об’єктів поштового зв'язку.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.