Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

війна

pravda.com.ua

Середа, 10 вересня 2014, 09:39

Двоє депутатів Львівської міськради пішли воювати добровольцями

війна

Двоє депутатів Львівської міської ради від ВО «Свобода» вступили до лав добровольчого батальйону «Січ» - Юрій Лунь та Святослав Шеремета.

Про це повідомив голова фракції ВО «Свобода» у ЛМР Любомир Мельничук, передає Інформаційний портал депутатів.

Наразі ці депутати проходять бойову підготовку на полігоні.

«Станом на сьогодні 32 свободівці з Львівщини служать у Збройних Силах України або добровольчих батальйонах. Серед них 11 депутатів різних рівнів. Щодо безпосередньоміських обранців з Львівськоїміської ради, то депутат Тарас Кравець, керівник нашої Галицької районної організації, мобілізований до ЗСУ. Ще двоє депутатів Юрій Лунь і Святослав Шеремета перебувають в добровольчому батальйоні «Січ». Вони зголосилися ще десь місяць тому, і вже кілька тижнів проходять бойову підготовку», – зазначив Любомир Мельничук.

Нагадаємо, Святослав Шеремета є титулованим спортсменом. У 2009 році він посів третю сходинку на Чемпіонаті світу та друге місце на Чемпіонаті Європи з бодібілдингу серед юніорів. Крім цього, йому належать титули чемпіона України з бодібілдингу серед юніорів та чоловіків.

Додамо, що "Січ" є суто свободівським батальйоном особливого призначення. Був створений МВС у червні 2014 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.