Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

автопарк

siver.com.ua

Середа, 10 вересня 2014, 12:32

Чиновників Львівщини закликають відправити свій автопарк в зону АТО

автопарк

Громадські активісти звертаються до усіх чиновників Львівщини зі закликом пожертвувати власні шикарні автомобілі (переважно позашляховики) на потреби бійців, які перебувають в зоні АТО.

Відповідне звернення готується та буде розіслане поіменно, повідомляє прес-служба ІГО «Допомога Армії України».

«Всі прекрасно розуміють, що автомобілі класу «Люкс» за чиновницьку зарплату не купиш. Також не треба нікому пояснювати, звідки в простих «слуг народу» автомобілі за 100 а то й 200 чи 300 тисяч євро. Тому ми спочатку просто просимо добровільно пожертвувати власні розкішні авто на потреби української армії, яка зараз захищає нашу з Вами Батьківщину від агресора. Також варто звернути увагу на автопарки прокуратури, міліції, обласної ради, обласної адміністрації, податкової, митниці та інших», - наголошує координатор ІГО «Допомога Армії України» Дегтяренко.

За його словами, позашляховики надзвичайно потрібні бійцям в зоні АТО. Активісти шукають дешеві автомобілі в Європі та женуть їх нерозмитненими в зону АТО для потреб української армії.

Останній приклад – волонтер Тарас купив в Польщі позашляховик «Opel Frontera» 1992 року виготовлення за 1135 євро, витратив ще 1000 євро на ремонт (двигун, ходова, інжектор, колеса). На даний час пан Тарас перебуває на Дніпропетровщині в розташуванні батальйону «Донбас», куди й пригнав автомобіль.

За словами замкомбата «Донбасу» з позивним «Сват», машини надзвичайно необхідні.

«Ми на них розміщаємо крупнокаліберні кулемети, АГС-17, міномети», - говорить «Сват» (див. відео).

«Думаю, що наші чиновники не надто збідніють, якщо їх розкішні авто поїдуть захищати нашу Батьківщину», - переконаний координатор ІГО «Допомога Армії України» Юрій Дмитришин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.