Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сквер небесної сотні

theinsider.ua

Четвер, 11 вересня 2014, 10:13

У Львові з’явиться сквер на честь Героїв Небесної сотні

сквер небесної сотні

Сьогодні, 11 вересня, о 19.00 год на території Львівської Духовної Семінарії Святого Духа (вул. Хуторівка, 35) висадять скверу в пам’ять Героїв Небесної сотні. 

Розпочнуться заходи з панахиди за Героями Небесної сотні та воїнами АТО, передає прес-служба Львівської міськради.

Участь у заході візьме отець і глава УГКЦ Блаженніший Патріарх Святослав та єпископи Синоду УКГЦ, який триває у Брюховичах, поблизу Львова.

«При створенні скверу, для досягнення максимального декоративного ефекту та збереження його духовного змісту, буде висаджено 30 саджанців яблуні Недзвеєцького, яку ще називають - райська яблуня. Цей вид яблуні з декоративної точки зору є одним з найкращих способів формування декоративних алей. Ця рідкісна яблуня внесена до Червоної книги як зникаючий вид», - повідомляють в управлінні екології ЛМР.

Висадка скверу пам`яті Героїв Небесної сотні є спільною ініціативою Української Греко-католицької церкви та Львівської міської ради (управління екології, ЛКП «Зелений Львів»).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.