Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дощоприймачі

portal.lviv.ua

Понеділок, 15 вересня 2014, 10:47

На Сихові впіймали викрадачів металевих решіток

дощоприймачі

13 вересня у Сихівському районі патрулі затримали двох молодих чоловіків, які несли у пункт прийому металобрухту щойно зірвану металеву решітку.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Впродовж четверга-п’ятниці зварювальники встановлювали металеві решітки на вікнах у колишній будівлі районної адміністрації на вул.Зубрівській, 9, щоб туди не проникали сторонні особи. В суботу ж вранці патрулі, роблячи обхід, «на гарячому» затримали двох хлопців, віком приблизно 25 років, які несли металеву решітку на пункт прийому металобрухту, що розміщений через дорогу. Як виявилось, решітка знята з будівлі на вул.Зубрівській, 9. Вага решітки приблизно 25-30 кг. Зловмисники були доставлені до райвідділку», - розповів заступник голови Сихівської районної адміністрації Іван Коркішко.

Нагадаємо, у Львові почастішали випадки викрадення металевих решіток дощоприймачів. У Шевченківському районі у серпні вкрали 12 решіток, у Сихівському районі у серпні - вересні - 13 штук, зокрема біля стадіону «Арена Львів». У Залізничному районі – 4 решітки, деталь шлагбаума, металеві стовпчики, 4 бетонні плити, яким були накриті люки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.