Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

репід трейдент

wz.lviv.ua

Понеділок, 15 вересня 2014, 16:47

На Львівщині розпочалися міжнародні військові навчання «Репід Трейдент»

репід трейдент

Сьогодні, 15 вересня, на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулося урочисте відкриття масштабних українсько-американських навчань.

Про це йдеться в повідомленні Яворівської райдержадміінстрації.

У двотижневих навчаннях беруть участь близько 1200 військових з 15 різних країн. Крім українських і американських солдат задіяні представники військ Азербайджану, Канади, Грузії, Німеччини, Болгарії, Польщі, Норвегії, Латвії, Литви, Великобританії, Молдови, Румунії та Іспанії.

Особливістю цьогорічних навчань є те, що організовують захід Сухопутні війська Збройних сил України. Саме тому у «Репід Трейдент» беруть участь, окрім українських військових, курсанти Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного.

За час навчань військові зможуть перейняти досвід іноземних колег. Зокрема, канадці вчитимуть розміновувати об’єкти, англійці у свою чергу поділяться миротворчим досвідом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.