Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

телефонний тероризм

gtrk-saratov.ru

Вівторок, 16 вересня 2014, 09:49

У Львові "мінували" командування Нацгвардії та залізничний вокзал

телефонний тероризм

Вчора, 15 вересня, анонім повідомив про замінування будівель головного управління командування Нацгвардії, головного залізничного вокзалу станції "Львів" та «Львівської торгово-промислової палати».

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Зокрема, 15 вересня о 10.55 невідома особа на телефон оперативного чергового Західного територіального командування Національної гвардії України (264-53-47), вул. Стрийська, 146 (Франківський район) повідомила про замінування будівлі управління командування.

Об 11.44 невідома особа на телефон адміністрації «Львівської торгово-промислової палати», вул. Стрийська, 14 (Галицький район, «Стрийський парк») повідомила про замінування будівлі установи.

Об 11.50 на телефон чергового управління МВС України на Львівській залізниці невідома особа повідомила про замінування будівлі головного залізничного вокзалу станції «Львів» (пл. Двірцева, 1, Залізничний район).

У всіх випадках вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. Вибухових пристроїв не було виявлено. Правоохоронці шукають особу, яка надала фальшиві повідомленні про замінування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.