Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

оркестр

artvertep.com

Середа, 17 вересня 2014, 11:50

''Віртуози Львова" відкриють концертом ювілейний сезон

оркестр

18 вересня свій двадцятий ювілейний сезон відкриває Академічний камерний оркестр ''Віртуози Львова".

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної філармонії.

Як зазначив директор оркестру Ростислав Бурко: «Цей концерт буде історичним, адже 20 років тому, 18 вересня 1994 року, відбулась перша репетиція першої концертної програми оркестру. А цей концертний вечір – це своєрідна ретроспектива, оскільки ми відбирали улюблені твори з репертуару оркестру, відомі хіти, які виконували із початку нашої творчої діяльності». В концерті також братимуть участь солісти, концертна кар'єра яких розпочалася у співпраці з оркестром.

Загалом, концерт обіцяє бути не типовим, адже музиканти оркестру готують теплу та дружню атмосферу, поділяться своїми спогадами та планами. Оркестр «Віртуози Львова» запрошує друзів та шанувальників високої музики розділити цей історичний момент разом!

Концерт відбудеться 18 вересня о 19:00 год в Львівській філармонії (вул.Чайковського, 7).

Нагадаємо, оркестр ''Віртуози Львова" було створено з найкращих львівських музикантів у 1994 році. З того часу «Віртуози Львова» успішно концертував в Данії, Німеччині, Швейцарії, Італії, Ватикані, Чехії, Словаччині, Польщі, Бельгії, Ізраїлі, Франції, Іспанії, країнах Центральної Америки.

Одним з останніх проектів, започаткованих «Віртуозами Львова» є міжнародний фестиваль «Музика в старому Львові та Кракові», який відбувається та є своєрідним музичним містком між двома сусідніми країнами. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.