Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

USAID

Субота, 20 вересня 2014, 12:22

USAID вчила львівських чиновників співпрацювати з приватним бізнесом в рамках проектів

USAID

19 вересня у Львові USAID в рамках Програми розвитку державно-приватного партнерства провела навчальний семінар "Управління проектами державно-приватного партнерства (ДПП) для лідерів місцевої влади". 

Учасників семінару, серед яких були в першу чергу представники місцевого самоврядування Львова та області, ознайомли з елементами та фінансово-правовими моделями управління проектом та угодою ДПП: законодавство, технічні та фінансові умови, взаємодія із зацікавленими сторонами, а також з правовими інструментами муніципального управління проектами ДПП.

Програма розвитку державно-приватного партнерста покликана створити сприятливі умови для розвитку бізнес-середовища в Украні за допомогою державно-приваьного партнерства та покращання інфраструктури та надання комунальних послуг з метою залучення коштів, технологій та досвіду роботи приватного сектору. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.