Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дорога

vinnylanni.wordpress.com

Вівторок, 23 вересня 2014, 09:12

У Львові відремонтували вулицю Дорога Кривчицька

дорога

вкінці минулого тижня на території району закінчили роботи з ремонту вул. Дорога Кривчицька.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Вулицю розпочали ремонтувати 20 червня, а закінчили – 20 вересня. Тут замінені водопроводи, влаштовано підключення до будинків, влаштовано нове дорожнє покриття, частково відремонтовані тротуари, решту дороблятимемо наступного року. Вартість робіт – близько 4 млн грн», - розповів голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський.

Також зараз на території району тривають робот з ремонту частини вул.Польової на ділянці від вул.Старознесенської до залізничного переїзду.

«Тут відновлюємо дорожнє покриття, до 15 жовтня плануємо закінчити роботи. Вартість ремонту цієї вулиці – близько 600 тис. грн», - сказав Іван Лозинський.

За словами Івана Лозинського, ремонтуватимуть дорожнє покриття і на вул.Барвінських.

«Ремонтуватимемо дорожнє покриття там, де Водоканал замінив свої мережі. Також разом з мешканцями відновимо тротуари. Буде відремонтовано і під’їзд до лікарні «Охмадит», - додав Іван Лозинський.
Крім того, у співфінансуванні з «Епіцентром» триває будівництво нової дороги між вул.Кукурудзяною та вул.Б.Хмельницького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.