Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АТО

zn.ua

Вівторок, 23 вересня 2014, 11:49

У зоні АТО загинуло 106 жителів Львівщини, – облдержадмінстрація

АТО

За останніми даними, від початку проведення АТО на Сході України загинуло 106 мешканців Львівщини.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Крім цього, 69 сімей, родичі яких загинули в зоні АТО, отримають одноразову адресну допомогу. На ці виплати з обласного бюджету було профінансовано понад 8 мільйонів гривень.

«Ці кошти перераховані департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації для подальшого надання одержувачам. Розмір зазначеної допомоги на одну сім’ю становить 120,5 тис. грн. з урахуванням оподаткування», – розповів директор департаменту фінансів ОДА Олег Демків.

За словами тимчасового виконувача обов'язків голови ОДА Юрія Турянського, на Львівщині діє Комплексна програма соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2014-2017 роки.

"На її виконання в обласному бюджеті передбачено 12773 тис. грн. на виплату одноразової адресної допомоги сім’ям, родичі яких загинули під час виконання завдань в умовах правового режиму воєнного стану, здійснення антитерористичних операцій або від рук агресорів (сепаратистів/ терористів)", зазначив Турянський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.