Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

госпіталізація

bg.ru

Середа, 24 вересня 2014, 09:47

В Червонограді встановили особу водія, який збив пенсіонерку та втік

госпіталізація

18 вересня у Червонограді 28-річний чоловік, який керував автомобілем ВАЗ-2107 у стані алкогольного сп’яніння, збив жінку та втік з місця ДТП

Про це Варіантам повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

До Червоноградського міського відділу міліції надійшло повідомлення з приймального відділення міської лікарні про те, що 18 вересня машиною швидкої допомоги доставлена 67 – річна місцева жителька із діагнозом закрита черепна – мозкова травма, перелом правого стегна та іншими ушкодженнями

Правоохоронці встановили, що травми пенсіонерка отримала внаслідок аварії. Наїзд на жінку скоїв 28-річний чоловік, який керував автомобілем ВАЗ-2107 у стані алкогольного сп’яніння.

"Правопорушник навіть не зупинився аби поцікавитись, чи з жінкою все гаразд", - розповів Микола Шестак, начальник ВДАІ Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області.

Працівники міліції за декілька годин розшукали зловмисника. «Я злякався»,- так він пояснив причину своєї втечі з місця пригоди.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до станеоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.