Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

золото

mirror.co.uk

Четвер, 25 вересня 2014, 10:05

У Львові міліція впіймала серійного грабіжника

золото

Правоохоронці Львова викрили серійного грабіжника, який "обробляв" лише жінок.

Про це повідомила прес-служба Львівського міського управління міліції

Щоразу чоловік діяв за звичною схемою – підходив до перехожих із запитанням як пройти чи проїхати до певної вулиці. Після цього раптово зривав із шиї співрозмовника золотий ланцюжок та втікав. Для пограбування зловмисник обирав лише жінок. Загалом відомо про дев’ять випадків скоєння ним грабежів, серед яких кілька матерів із дітьми та одна, яка прогулювалась із дитячим возиком.

Разом із цим грабіжник не гребував скоювати злочини у під’їздах та ліфтах житлових будинків. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці Шевченківського районного відділу міліції, до яких із відповідними заявами звертались пограбовані жінки, встановили особу зловмисника. Ним виявився 22-річний житель одного із сіл Львівщини.

На цей час відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого статтею 186 КК України (грабіж). Проводяться слідчі дії.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.