Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

футбол

ifootballkits.com

Четвер, 25 вересня 2014, 11:03

У Східниці пройде футбольний турнір пам'яті "Небесної сотні"

футбол

У Східниці 27 вересня відбудеться футбольний турнір пам'яті "Небесної сотні".

Про це повідомила прес-служба Східницької селищної ради.

Подякувати футболом тим, хто віддав своє життя за краще майбутнє, збереться чотири команди одинадцятирічних та десятирічних хлопців. На змагання запрошені футбольна команда з Трускавця, двома командами буде представлена дитяча спортивна юнацька школа м. Борислава та команда господарів - ФК «Східниця».

«Ідея проведення такого роду заходу - зберегти пам’ять про тих людей, котрі загинули, аби ми могли жити, працювати, займатися спортом і робити усе від себе можливе аби Україна розвивалася нормальною заможною державою, має передаватися від покоління до покоління»,- каже голова Східницької селищної ради Іван Піляк.

Окрім того, цей футбольний турнір стане доброю нагодою зацікавити молодь, пропагуючи здоровий спосіб життя. Молодь повинна мати можливість реалізувати себе. Таким чином спонукати їх до активного, здорового відпочинку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.