Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Говірко

П'ятниця, 26 вересня 2014, 17:47

Говірко відмовляється працювати в земельній комісії облради через на низький інтелектуальний рівень її членів

Володимир Говірко

Депутат Львівської облради, член фракції ВО «Свобода» Володимир Говірко звернувся до голови облради Петра Колодія з проханням виключити його із членів даної комісії за власним бажанням у зв’язку з «надвисоким рівнем інтелекту новоприбулих членів земельної комісії», а також тому, що дехто з членів комісії на засіданнях засипає і хропить. 

«Я як радник голови партії ВО «Свобода» по земельних питаннях, не можу збагнути та осягнути всієї глибини питань, що розглядає комісія з питань регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території, архітектури та будівництва Львівської обласної ради», - сказано у зверненні. 

«Що стосується роботи комісії то на жаль не можу працювати в настільки ефективному режимі, коли дехто з членів комісії на засіданнях засипає і хропить під час розгляду стратегічних питань регулювання земельних відносин в області», - сказано у зверненні.

Говірко також не може комфортно почуватися і у зв’язку з надвисоким рівнем інтелекту новоприбулих членів земельної комісії. «Вони здатні лише рефлекторно реагувати на зовнішні подразники та здійснювати чи утримуватися від певних дій, за командою» ,- стверджує депутат.

Із звернення Говірка також випливає, що земельна комісія облради не працює, адже постійно на її засіданнях нема кворуму.

«У відповідь на лист голови земельної комісії №К-13-вн-14 від 07.08.14, щодо систематичної відсутності кворуму для ухвалення рішень під час засідань земельної комісії, хочу звернути Вашу увагу, на п.п. 3.4. Положення про постійні комісії Львівської обласної ради:

«У разі відсутності кворуму на трьох поспіль засіданнях постійної комісії без поважних причин голова обласної ради виносить на розгляд сесії питання про розформування комісії», - відповідає депутат.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.