Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

олег мусій

Середа, 1 жовтня 2014, 13:02

Міністр охорони здоров'я Мусій може зосередитися на виборах: його відсторонять від посади

олег мусій

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вирішив відсторонити від посади міністра охорони здоров'я України Олега Мусія та його заступника Руслана Салютина.

Про це він заявив на засіданні уряду, передає РБК-Україна.

"Із загального обсягу ліків, які повинно було купити держава, МОЗ придбав 25%. Я персонально давав десятки доручень. Я так дивлюся, що погано чути. Я пропоную таке рішення: відсторонити міністра охорони здоров'я, заступника міністра Салютина зняти з посади", - заявив Яценюк.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України офіційно заявляє, що міністр охорони здоров'я України Олег Мусій несе персональну відповідальність за зрив програми закупівель лікарських засобів, медичних імунологічних препаратів (вакцин), виробів медичного призначення.

Додамо, що Центральна виборча комісія зареєструвала міністра охорони здоров'я Олега Мусія кандидатом у народні депутати по 124 вибочому окрузі (Червоноград, Сокальський район, частина Кам’янка-Бузького району).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.