Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

бюджет

business.vesti.ua

Середа, 1 жовтня 2014, 16:59

Бюджетний план у Львівської області недовиконаний на 4%

бюджет

Бюджетний план у Львівської області недовиконаний виконаний на 96%, проте за 8 місяців було отримано більш ніж 2 мільярди гривень.

Про це йшлося на засіданні обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини».

Зокрема, у Самбірському, Дрогобицькому, Турківському, Перемишлянському, Городоцькому районах є певні проблеми з затримкою заробітних плат, які знаходяться на державному забезпеченні. Але до кінця наступного місяця чиновники обіцяють врегулювати це питання.

На засіданні також повідомили, що з місцевого бюджету Львівщини було виділено 47 мільйонів на ремонт доріг для підготовки до зимового сезону.

Крім цього, з бюджету близько 2,5 мільйонів гривень було виділено для сімей, рідні яких загинули в зоні АТО. Виплати коштів таким родинам продовжуються.

На засіданні зазначили, що значним етапом стає реалізація програми проектів місцевого розвитку. За попередніми даними, біля 40% сільських рад не мають доступу до інтернету, а це суттєво гальмує деякі процеси.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.