Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

студентський квиток

novostimira.com.ua

Середа, 1 жовтня 2014, 17:42

На залізниці студентські та учнівські звірятимуть з електронною базою

студентський квиток

Від сьогодні, 1 жовтня 2014 року, в усіх залізничних касах, дані студентського (учнівського) квитка звірятимуть з даними Єдиної державної електронної бази з питань освіти, яку сформувало Міністерство освіти і науки.

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Знижка на проїзд залізничним транспортом надаватиметься у залізничних касах лише тим студентам вищих навчальних закладів І – ІV рівнів акредитації та учням професійно-технічних закладів, дані яких занесені до Єдиної державної електронної бази.

Оформлення пільгового проїзду у поїздах міжміського сполучення студентам буде здійснюватись тільки у разі співпадіння номера студентського квитка, прізвища та імені студента, зазначених у студентському квитку, з інформацією у електронній базі МОН.

МОН закликає студентів та учнів, які ще не перевірили свої дані, перевірити дані щодо наявності власного студентського (учнівського) квитка у створеній Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО). З цією метою відкрито сервіс «Перевірка студентського/учнівського квитка за даними ЄДЕБО» (www.inforesurs.gov.ua/info-per/inforesurs-per-doc.html). У разі відсутності зазначених даних, МОН радить студенту або учню звернутися до адміністрації свого навчального закладу.

Після тестування електронної бази у залізничних касах студенти зможуть купувати квитки з пільгою також і через онлайн-систему booking.uz.gov.ua.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.